“𝗡𝗼 𝗞𝗼𝗺𝗲𝗻. Ini Lah Komen Saya” – Respon 𝗦𝘆𝗮𝗺𝘀𝘂𝗹 𝗬𝘂𝘀𝗼𝗳 Berkenaan Video Keberadaan Di Kedai Emas Dengan Kazar

PENGARAH Syamsul Yusof sekali lagi mencori perhatian selepas sepotong video yang membbitkan dirinya bersama rakan pelakon, Kazar Saisi di sebuah kedai emas tuIar di Tik Tok, sejak semalam.

Menerusi video itu, Syamsul dan Kazar dikatakan bekerjasama terbbit dalam “content” untuk mempromosikan emas di sebuah kedai emas yang terletak di luar ibu kota.

Untuk Berita Hiburan Terkini Viral Dalam Dan Juga Luar Negara. Klik sini

Kazar merupakan bapa kepada wanita dikenali sebagai Ira yang kini hangat kerana didkwa terkait susulan kntroversi rumah tangganya bersama pelakon, Puteri Sarah Liyana.

Lalu, rata-rata meninggalkan komen pelbagai terhadap video yang dikongsikan di dalam platform TikTok itu.

Sementara itu menerusi Iaporan media, pengarah berusia 37 tahun itu hanya menjawab ringkas tiada komen menerusi kiriman WhatsApp daripadanya berhubung perkara itu.

“No komen. Ini lah komen saya” tulisnya ringkas.

Malah, peguam kepada pelakon Puteri Sarah, Datuk Akberdin Abdul Kader pula dipetik akan meniliti rakaman video tuIar tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KariPop (@thekaripop)

Akberdin berkata, sekiranya rakaman terbbit didapati meIanggari perintah interim injuksi yang dikeluarkan Mhkamah Sesyen pada 24 Jun lalu terhadap Ira serta pihak berkaitan, pihaknya akan mengambil tndakan selanjutnya.

“Saya baru difahamkan mengenai klip video itu tapi pihak kami akan menelitinya terlebih dulu. Saya enggan menghakiminya pada peringkat ini kerana kami perlu “study” dulu sama ada dia (Ira Kazar) meIanggari perintah interim injuksi ini”.

“Selepas itu barulah kita akan membuat rumusan jika perkara ini mempunyai kaitan dengan pengh1naan sebab interim injuksi ini bukan setakat kepada Ira seorang saja, tapi ejen-ejen serta pihak yang mempunyai kaitan dan jelas bapa dia mempunyai kaitan dengannya”.

“Kalau kita rasa ada peIanggaran printah mhkamah dan barulah pihak kami akan mengambil tndakan selanjutnya” katanya.

Sebelum ini, rumah tangga Syamsul dan Puteri Sarah didkwa diIanda masaIah disebabkan kehadiran orang ketiga. Puteri Sarah juga mengakui dia sudah tak tinggal sebumbung dengan Syamsul.

Sekadar info, Puteri Sarah berkahwin dengan Syamsul pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 5 tahun dan Sumayyah yang kini berusia 3 tahun.

Antara komen Netizen :

Apa Pendapat Anda..? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih..!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Jalan Kami Network

sumber : Media Hiburan

Harap Maaf