Adik Ni Ajar ‘Lifehack’ Baru Cara Nak Buang Make up Dekat Muka

Zaman sekarang ni ramai orang share lifehack tak kesah pasal masakan, kerja-kerja rumah atau pun makeup. Kadang-kadang lifehack yang dikongsikan tu ada yang memudahkan dan ada juga yang tak. Ianya bergantung dengan cara individu tu buat. Orang perempuan mesti akan tertarik dengan lifehack berkaitan dengan makeup kan ?

Viral di Twitter melalui akaun @iemanhusna dimana dia berkongsi satu video berdurasi hampir 2 minit yang memaparkan seorang budak perempuan menunjukkan cara lain untuk buang makeup dekat muka menggunakan cotton pad dan makeup remover.

https://twitter.com/iemanhusna/status/1237369163405881345

yang dah dituang dengan makeup remover dan buih akan keluar daripada cotton pad tersebut. Amboii bijak ye adik ni. Admin pun tak pernah tau 

Lepas tu, buih yang keluar dari cotton pad tu akan disapu ke muka. Ramai netizen terhibur dengan perbuatan adik ni malah mereka juga tak tahu ada cara lain untuk buang makeup kat muka. Bijak adik ni. 

Tahniah dik. Nanti akak cuba

Seriuslah boleh jadi sabun camtu?

Seriuslah! Boleh la cuba nanti.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : LobakMerah

Harap Maaf