Artis Pun Makan Nasi, Memang Pedas Ayat Sharnaaz Ahmad

MALAYSIA: Semasa dalam tempoh kuarantin sehingga ke hari ini, terdapat pelbagai dugaan dan cabaran yang dilalui oleh semua penduduk di negara tercinta, Malaysia. Namun, orang ramai dinasihatkan agar sentiasa berfikiran positif, berkelakuan postitif demi menjaga keharmonian masyarakat dan negara.

Baru sahaja perdana menteri umumkan bantuan-bantuan buat rakyat yang tersayang, min difahamkan timbul pula isu antara dua darjat iaitu antara rakyat biasa dan artis. Disini, kita ambil dari sudut positif untuk tidak berbelah pada mana mana pihak. Namun seharusnya kita memilih untuk berdiam diri jika kata kata kita itu boleh menyakitkan pihak tertentu.

Perkongsian kali ini daripada Sharnaaz Ahmad mengenai apa yang dilalui oleh artis artis dalam kehidupan realiti dan ini bukan fantasi lagi.

Jom sama sama lihat video dibawah:

 

View this post on Instagram

 

Dari Menteri Pulau Gazambo

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad) on

Jom lihat juga apa kata netizen:

Bro bgtau sesama artis korang tu bergabung buat chanel utube ke ape2 ke khusus untuk anak seni yg memerlukan..korang da ade platform ..guna kan..dpt 3 5 juta view pn da bntu mereka yg ssh..lg 1 media pn 1 hal..ape yg artis ckp terus aje post kt media sosial tnpa fikir depan.waktu2 skarang ni semua pn stress.artis pn jgn kluar ape2 statemnt yg sensitif.konfem kena balun..bukan xkenl jabatan netizen malaysia.no.1 bro peringkat dunia lg tggi dr zeno sama

Orang tak marah artis nak bantuan . Yang orang Marah kenape perlu ade ‘Bantuan Khas Untuk Artis’ . Sedangkan korang hidup mewah di ig, tapi tiber cakap ‘kais pagi makan pagi kais petang makan petang’ dude? Tak cantik bro .

Isu skng nk mintk bantuan khusus untk artis..tu yg nitizen dok nk marah..finally, ada yg kasi clear, hopefully netizen faham explanation mudah ni

Artis ceta cakapla dgn jujur.. Supaya 1 dunia paham. Peliknya ada artis ckp x serupa yg dicakap. Apa2 pun muhasabah diri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber : Instagram Sharnaaz Ahmad via RimbaBara

Harap Maaf