“Bayar RM1,000 Untuk Salt Bae Tabur Garam Sahaja” – 𝗔𝗲𝗿𝗶𝗹 𝗭𝗮𝗳𝗿𝗲𝗹 Tak Anggap Makan Di Nusr-Et Satu Pembaziran

SEBELUM ini, Aeril Zafrel berkngsi video memaparkan dirinya bersama keluarga dan juga rakan-rakan sedang menikmati hidangan stik di restoran mewah milik tukang masak terkenal, Salt Bae ketika bercuti di London, United Kingdom.

Untuk Berita Hiburan Terkini Viral Dalam Dan Juga Luar Negara. Klik sini

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aeril Zafrel (@aeril_zafrel)

Menurut Iaporan, Aeril Zafrel mengatakan bahawa tndakannya menikmati juadah berharga £1,791.70 (RM10,065) di restoran milik Salt Bae bukanlah suatu pemb4ziran dan ianya berbaloi dengan bayaran kerana rasanya yang sedap ditambah dengan momen manis dihidangkan oleh Salt Bae.

Menurut Aeril, bayaran untuk Salt Bae memotong daging dan aksinya menabur garam juga dikenakan bayaran iaitu bernilai RM1,000. Pengalaman tersebut tak boleh dibeli dengan wang ringgit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aeril Zafrel (@aeril_zafrel)

“Jika terlalu berkira-kira nak bercuti, baik tak payah bercuti. Saya tak rasa ia memb4zir kerana dah alang-alang di sana, rvgi kalau tak menikmati masakan cef seperti Salt Bae”.

“Sama juga kalau berada di Turki, saya tetap akan pergi menikmati stik di restoran Salt Bae yang ada di situ. Saya pun bukan guna duit sendiri, kongsi dengan kawan-kawan” kata Aeril

Tambahnya, caj yang dikenakan sebenarnya berpatutan tetapi menjadi mahal apabila nilainya ditukar kepada ringgit Malaysia serta berbaloi dengan harga sebab sedap.

Apa Pendapat Anda..? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih..!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Jalan Kami Network

sumber : vocket

Harap Maaf