Demi Kekasih Dua Beradik DiCampak Dari Tingkat 15 Oleh Bapa Kandung Sendiri

BAPA bukan sahaja menjadi ketua keluarga dalam masa yang sama mereka merupakan pelindung kepada anak-anak. Namun, bapa ini sememangnya layak digelar binatang apabila sanggup membonoh dua anaknya sendiri kerana mahu memenuhi permintaan kekasihnya.

Kisah trag1s berlIaku di Chongqing, China itu menjadi bualan ramai serta mengundang kemrahan netizen seluruh dunia. Mana tidaknya, lelaki tersebut bernama Zhang Bo sanggup mencampak dua anaknya keluar dari tingkap rumahnya setinggi 15 tingkat.

Lebih menyedihkan kedua mngsa Zhang Ruixue, 2, dan adiknya, Zhang Yangrui berusia setahun meninggaI dunia di tempat kejdian.

Memetik Iaporan Dailymail.co.uk, sebelum kejdian itu berlaku lelaki berusia 27 tahun itu sedang membuat panggilan video bersama kekasihnya, Ye Chengchen.

Sepanjang perbualan itu, kekasihnya berusia 21 tahun mengvgut untuk membonoh diri jika Zhang tidak mahu membonoh anaknya.

Wanita itu mengvgut kekasihnya berbuat demikian kerana keluarganya tidak mahu menerima lelaki berkenaan kerana sudah memiliki anak.

Ketika panggilan video itu juga, wanita tersebut mengelar tangannya kerana keciwa tidak dapat memulakan hidup baru dengan kekasihnya.

Dek kerana tertekan dengan t1ndakan kekasihnya itu, Zhang tanpa berfikir panjang mencampak kedua anaknya keluar tingkap.

Tidak hanya berhenti setakat itu, lelaki itu tanpa rasa bersalah berlari turun ke bawah lobi sambil berpura-pura menangis bagi menutup perbuatan jnayahnya.

Zhang dilihat orang ramai sedang menghentakkan kepalanya pada dinding dan menang1s seperti orang gila. Lelaki itu juga mendkwa anaknya terjatuh dari tingkap dan ketika kejdian itu berlaku dia sedang tidur.

Bagaimanapun, penipoan Zhang berjaya dihidu bekas isterinya, Chen Meilin yang membngkarkan perbuatan j4hat lelaki itu.

Chen Meilin memberitahu media tempatan bahawa kekasih bekas suaminya tidak mahu mempunyai anak tiri.

Difahamkan selepas pasangan itu bercera1 disebabkan orang ketiga, hak penjagaan anak perempuan diberikan kepada bekas isterinya manakala yang bongsu pula djaga oleh suspek hingga berusia 6 tahun.

Kata Chen lagi, dia tidak menyangka permintaan bekas suaminya yang mahu menjaga anak perempuan mereka pada hari kejdian rupa-rupanya menjadi hari terakhir buatnya.

Lapuran media memberitahu, sspek dikatakan sudah mengaku bersaIah kerana merancang pembonohan anaknya bersama kekasihnya.

Pada 28 Disember lalu, Zhang dan kekasihnya dihukom mat1 kerana membonoh kedua kanak-kanak maIang itu.

sumber : GulaPop

Harap Maaf