Doktor Ini Dedah Pnca Kjdian 6 Tahun Kahwin Tapiii Langsung Tak Pernah “Bersama”

SETIAP pasangan yang berkahwin pasti impikan rumah tangga bahagia. Lebih membahagiakan apabila pasangan itu dapat menjalankan tnggungjawab dari segi zah1r serta bat1n secukupnya.

Namun, tidak semua dapat menjalankan tnggungjawab sebagai seorang “isteri” seperti wanita ini yang mengakui t1dak pernah bersama dengan suami meskipun sudah 6 tahun mendirikan rumah tangga.

Kisah tersebut dikngsikan oleh seorang doktor pakar dikenali sebagai Dr Aishah di aplikasi TikTok. Menerusi video itu, wanita tersebut menangis apabila berjaya dir4wat selepas menjalani beberapa sesi r4watan bersama doktor berkenaan.

Difahamkan, wanita tersebut berdepan masaIah kesihatan dipanggil “Vaginismus” iaitu apabila si isteri berasa tidak selesa serta per1t semasa melakukan hbungan keIamin bersama suami.

S1tuasi itu juga membuatkan otot di sekitar “Miss V” menjadi ketat dan merasakan seolah-olah dir0bek.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang baru mengetahui mengenai masaIah kes1hatan itu.

Dalam pada itu, ramai yang mengagumi si suami yang tetap tabah dan setia bersama meskipun si isteri berdepan masaIah tersebut.

Tidak kurang juga, ramai yang menitipkan nasihat tidak perlu saIahkan wanita dalam hal tersebut kerana mereka tidak pinta untuk berdepan masaIah tersebut.

sumber : GulaPop

Harap Maaf