Fazura Berang Produknya DiLibatkan Dengan Kegiatan Menipu Orang

PELAKON jelita, Fazura tampil memberi amaran dan meminta individu yang tidak bertanggungjawab menggunakan produknya untuk kegiatan menipu orang awam agar memulangkan semula wang pembeli tudung jenamanya itu.

Perkara tersebut didedahkan isteri kepada pelakon Fattah Amin ini di Instagram Story miliknya hari ini dan turut memaklumkan modus operandi penipu tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Ujarnya lagi, individu tersebut telah menjalankan kegiatan penipuan itu sejak beberapa bulan lalu namun semakin menjadi-jadi semenjak pelancaran tudung jenama Fazura beberapa hari yang lalu.

Dia dah ambil banyak duit orang. Dia gunakan bahan macam katalog untuk menipu dan ramai yang terpedaya. Caranya, dia pujuk pelanggan dengan mengatakan stok masih ada walaupun sebenarnya koleksi yang didakwanya itu sudah lama kehabisan stok. Kemudian, dia minta pembeli membayar dan menyekat nombor semua pelanggan yang sudah membuat pembayaran.

Kesal dengan tindakan itu, Fazura meminta pelaku tersebut bertaubat dan memulangkan kembali kesemua duit pembeli yang dianiaya.

IG Fazura

IG Fazura

Fazura juga turut memaparkan foto pelaku berkenaan namun tidak dapat dipastikan sama ada foto tersebut adalah wajah sebenar individu tersebut atau sebaliknya.

โ€œTaubatlah, tolonglah. Kalau ada rasa bersalah dalam hati awak, tolonglah bertaubat. Pulangkan semua duit pelanggan dan ejen-ejen saya.โ€ rayu Fazura lagi.

sumber : beautifulnara.com

Harap Maaf