Gadis Ini Cuba Cari Jodoh Di Media Sosial – Ramai Isteri Periksa Komen Risau Suami Mereka Ada Cuba Nasib

BARU-baru ini tuIar perkngsian seorang pengguna Twitter bernama Faye membantu rakannya iaitu Syafiqah Ghazali untuk mencari jodoh.

Menurutnya, rakannya itu sudah bersedia untuk menjadi isteri dan jika diizinkan Allah mahu mendirikan rumah tangga tahun ini.

Dalam perkngsian itu turut disertakan “link” borang buat mereka yang berminat untuk mencuba nasib sebagai bakal suami rakannya itu.

Perkara itu turut dikngsikan page lain di Facebook iaitu Lawak Asia . Apa yang menjadi perhatian, ramai para isteri yang meninggaIkan komen bimbang jika para suami mereka kononnya mahu mencuba nasib.

Tak kurang juga, ramai yang terkedu melihat profile gadis itu yang sudah pun mengembara ke 20 negara dan pandai berbasaha Perancis.

Difahamkan, tuan badan iaitu Syafiqah mengesahkan dia sememangnya sedang mencari jodoh. Lebih mengejutkan dia menerima 2,000 permohonan yang mencuba nasib untuk menjadi bakal suaminya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syafiqah Ghazali (@syafiqahghazali_)

Dalam pada itu, gadis itu berkata dia terpksa menutup permohonan berkenaan dan tak sangka perkngsian rakannya itu akan tuIar.

 

sumber : Gulapop

Harap Maaf