Ini Cara Untuk Jadikan Baucar 1 SEN ShopeePay Kepada Cashback RM5 Ketika ShopeePay Day 1 Jun Nanti

SERONOKNYA bila kita shopping, kita dapat ganjaran. Ganjaran itu pula kita dapat setiap bulan dan mudah sahaja untuk kita guna..!

Itulah istimewanya ShopeePay Day 2022 yang berlangsung setiap bulan pada tarikh 1 hari bulan. Jika anda terlepasnya pada bulan yang lalu, jangan pula terlepas kali ini.

Bagi anda yang kaki shopping tetapi belum mengaktifkan ShopeePay e-wallet anda, ini adalah masa terbaik untuk anda aktifkannya kerana pelbagai tawaran serta promosi menarik bakal diberikan oleh ShopeePay pada 1 hari bulan nanti..!

Apa yang menarik pada ShopeePay Day nanti..?

Baucar 1 SEN ShopeePay dengan cashback..!

ShopeePay Voucher ini gunanya untuk anda enjoy promosi khas jika anda bayar menggunakan ShopeePay di mana-mana offline retail store.

Antara promosi rancak yang ditawarkan pada ShopeePay Day ialah baucar 1 SEN ShopeePay yang membolehkan anda dapat RM0.50 cashback untuk perbelanjaan minima RM0.50.

Kalau anda pengguna baharu ShopeePay, anda boleh mendapat RM5 cashback dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM5..!

Ini antara peniaga yang anda boleh gunakan baucar 1 SEN ShopeePay nanti :

CU Malaysia: RM3 Off untuk pembelian minimum RM25

Family Mart: RM2 Cashback dengan perbelanjaan minima RM5

Empire Sushi: Tuna Mayo Gunkan hanya pada harga RM0.01 sahaja

Vivo Pizza: RM2 Off untuk mana-mana 8” All Time Favourite Pizzas

Remax : RM 10 Cashback dengan perbelanjaan minimum RM50

Terdapat pelbagai lagi tawaran menarik yang bakal ada di ShopeePay Day nanti merangkumi pelbagai produk antaranya produk kecantikan, aksesori rambut, kelengkapan rumah, pakaian dan banyak lagi..!

2. Buat pemindahan atau “Transfer” dan dapatkan “Free Shipping Voucher” + menangi sehingga 166,666 Shopee Coins

Kami tahu jika anda shopping di Shopee, tak cukup dengan 1 produk kan..? Jadi untuk setiap 5 pemindahan wang, anda bakal terima 1 Free Shipping Voucher..! Siapa sahaja yang tidak suka bila dapat Free Shipping Voucher kan..?

Tidak cukup dengan itu, ada juga 166,666 Shopee Coin untuk anda rebut semasa ShopeePay Day nanti..!

Top up ShopeePay e-wallet anda dengan Maybank2u dan menang hadiah..!

Khas untuk pemilik akaun Maybank, sempena ShopeePay Day ini anda berpeluang pula untuk menang pelbagai hadiah menarik apabila anda top up ShopeePay e-wallet dengan Maybank2u.

Anda hanya perlu tambah sekurang-kurangnya RM30 dalam ShopeePay e-wallet anda dan anda berpeluang untuk memenangi pelbagai hadiah menarik dan 3 hadiah utama ini, Dyson V11 Absolute + Vacuum Cleaner , KitchenAid Stand Mixer dan Samsung Smart TV 50’’. Bukan biasa-biasa hadiah yang ditawarkan..!

Itulah apa yang anda akan dapat ketika ShopeePay Day yang akan berlangsung pada setiap 1 hari bulan setiap bulan. Kalau anda terlepas ShopeePay Day sebelum ini, jangan risau kerana edisi kali ini menawarkan pelbagai tawaran menarik untuk anda terokai nanti.

Bagaimana untuk beli dan guna ShopeePay Voucher ini..?

Jika ini kali pertama anda mahu tahu tentang ShopeePay Voucher dan tak tahu cara untuk tebus voucher tersebut, anda cuma perlu ikut langkah-langkah mudah ini sahaja:

1. Cara Beli ShopeePay Vouchers

Langkah pertama: Buka aplikasi Shopee anda dan tekan ikon “ShopeePay Near Me”. Kemudian pilih dan beli 1SEN Shopee voucher yang anda berkenan.

Langkah kedua: Cari “My Vouchers” untuk melihat voucher yang telah anda beli.

2. Cara untuk guna ShopeePay Voucher di kedai

Langkah Pertama: Di halaman “Home”, tekan logo “Scan”.

Langkah kedua: Scan QR kod yang ada di kedai atau restoran. Masukkan jumlah yang anda perlu bayar SEBELUM diskaun dan pilih ShopeePay voucher anda untuk diskaun. Pastikan voucher yang anda pilih tepat dan tekan “Pay Now”. Siap..!

Sebelum tiba 1 Jun, anda boleh fikir dahulu siap-siap item apa yang anda mahu beli di Shopee nanti. Untuk info lanjut, anda boleh baca di sini. Jom Bayar & Transfer Pakai ShopeePay untuk Lebih Banyak Ganjaran..!

sumber : vocket

Harap Maaf