Ini Satu-Satunya Jenama Yang KekaI Sokong Johnny Depp Saat Dia DiPaIau Hollywood

KEMENANGAN k3s s4man Johnny Depp terhadap bekas isteri, Amber Heard ternyata memberi sinar baharu kepada pelakon tersebut.

Keputusan juri mendapati bahawa Amber Heard bersaIah kerana memftnah bekas suaminya Johnny Depp dalam saIah satu artikel yang disiarkan di The Washington Post pada 2018.

Sejak artikel tersebut dikeluarkan, populariti serta imej Johnny jatoh mendadak menyebabkan beliau digugurkan daripada dua franchise filem dan tiada jenama mahu menjadikan Johnny sebagai duta mereka.

Cuma satu jenama yang terus kekal bersama-sama Johnny mengharungi “detik gelap” hidupnya, Dior. Johnny telah menjadi muka depan untuk produk minyak wangi Dior Sauvage sejak ia pertama kali dilancarkan pada tahun 2015.

Sebelum ini, jenama terbbit berdepan kr1tikan kerana tak menamatkan perjanjian mereka bersama Johnny ketika beliau dituduh sebagai “kaki pukuI” oleh Amber.

Ia adalah satu keputusan yang “peIik” kerana mana-mana jenama mewah biasanya akan terus menjauhkan diri dengan artis atau model mereka yang berdepan kntroversi. Keputusan tersebut secara tak langsung dilihat sebagai saIah satu cara Dior berpihak kepada Johnny ketika perbicaraan kes s4man Johnny sedang berlangsung.

Permintaan Dior Sauvage di seluruh dunia meningkat ketika perbicaraan kes s4man Johnny Depp dan Amber Heard

K3s perbicaraan Johnny dan Amber mempunyai kesan sampingan yang tak dijangka. Permintaan untuk Dior Sauvage meningkat naik di Eropah dan Amerika Syarikat di mana pewangi tersebut sold out di sesetengah peruncit. SaIah satu sebabnya..? Peminat membeli pewangi tersebut sebagai satu bentuk sokongan terhadap aktor kesayangan mereka.

Video mempromosikan pewangi tersebut di TikTok juga naik mendadak menjadikannya antara pewangi paling popular di laman tersebut.

Pada ketika ini, Dior Sauvage dikatakan terjual setiap 3 saat di seluruh dunia. Dan sekiranya anda mahu bau seperti Johnny Depp, anda boleh belinya di sini. Harganya memang mahal dan jangan terpedaya dengan tawaran murah kerana produk tersebut adalah paIsu.

Apa Pendapat Anda..? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih..!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di 𝗕erita 𝗛ıʙuʀᴀᴎ 𝗦emasa

sumber : vocket

Harap Maaf