“Jange Raso Diri Tu Besar, Jange Wak Udoh Ko Anok Aku.!” – Mama Ekora Menangis Cerita Kisah RumahTangga Anak

ITULAH luahan hati seorang ibu juga usahawan kosmetik yang berasal dari negeri Kelantan itu dalam “LIVE” Facebooknya semalam.

“Jange raso diri tu besar, jange wak udoh ko anok aku.!”

Tahun lalu, kecoh dengan kisah seorang wanita yang didkwa telah mengasari anak kandungnya sendiri hanya kerana disebabkan tidak berpuas hati dengan status WhatsApp. Remaja berusia 17 tahun yang sudah berkahwin waktu itu mendedahkan kejdian berIaku ketika suaminya keluar melakukan COD.

Terbaru, wanita dikenali sebagai Ika Ekora tersebut sempat mendedahkan perkembangan terbaru menerusi Facebook Live tentang anak perempuannya yang sudah lama keluar dari rumah dan tinggal bersama suami. Terdahulu, dia sebelum ini sempat dikcam konon “durhake” serta mengabaikan anak sendiri.

Selepas kejdian viraI tersebut, Ika berharap anaknya yang dipanggil Ujie dan juga menantu dapat hidup dengan bahagia seperti yang diinginkan mereka. Walau bagaimanapun, terbaru difahamkan pasangan tersebut menghadapi konfIik rumah tangga dan remaja berkenaan sudah pun dibuang suaminya.

Meskipun pernah digoris, namun wanita tersebut kelihatan cukup sebak apabila mengenangkan cahaya mata sulungnya diperlakukan seperti itu.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen cukup terkejut dengan kisah yang baru dikongsi tersebut. Dalam pada itu, ramai yang berharap si anak dapat meminta maaf kepada ibunya dan menjernihkan keadaan.


sumber : Facebook

Harap Maaf