Jawapan Lelakiยฒ Ini Boleh Jadi Punca Kaum Wanita Marah Pada Kaum Lelaki Itu Sendiri

TIDAK dinaf1kan 1su gnggoan sksuaI bukanlah perkara baru yang diperkatakan. Sesiapa sahaja boleh menjadi mngsa tanpa mengira usia. Malah, perkara itu juga sering menjadi perdbatan kaum lelaki dan wanita.

Baru-baru ini, tuIar social experiment dilakukan oleh sekumpulan lelaki di laman YouTube dimana mereka menemubual kaum lelaki mengenai 1su tersebut. Kebanyakan lelaki mengatakan punca terjdinya gnggoan sksuaI adalah saIah wanita itu sendiri.

Ada yang mengatakan perkara itu berIaku kerana wanita itu sendiri yang berpakaian seks1 dan terlalu Iiar sehingga menarik lelaki meIakukan gngguan sksuaI.

“Perempuan sekarang dah Iiar..kadang-kadang lelaki tengok perempuan pakaian sksi-sksi, tak cukup kain buat lelaki nak dekat lah,” kata seorang lelaki.

Seperti sudah disangka, jawapan diberikan itu mengundang kemrahan netizen terutama dikalangan wanita yang tidak berpuas hati apabila mereka pula dipersaIahkan.

Tidak kurang juga ada segelintir lelaki yang ditemubual mengatakan ponca isu itu terjdi disebbkan ibu bapa yang kurang memberi perhatian terhadap pemakaian anak perempuan.

Namun, ada yang mengatakan ianya saIah lelaki sendiri kerana ada sahaja wanita yang berpakaian longgar namun gngguan sksuaI masih boleh terjdi.

sumber : GulaPop

Harap Maaf