Keluarga Pengasas Dnars Buat Satu Lagi Laporan PoIis

SATU lagi Iaporan dibuat oleh ahli keluarga pengasas produk kecantikan Dnars Skincare, Allahyarham Faziani Rohban Ahmad pada Khamis lalu.

Nanti Jangan Lupa Untuk Follow ๐—•erita ๐—›ฤฑส™uส€แด€แดŽ ๐—ฆemasa Juga Yaaa.

Menurut pemangku Ketua Polis Kelantan, Datuk Muhamad Zaki Harun, Iaporan itu dibuat berkaitan dengan kecurigaan pihak keluarga terhadap satu resolusi menukar nama salah satu syarikat milik Allahyarham.

“Kita akan buat siasatan lanjut dengan mendapatkan dokumen tertentu untuk mengenal pasti sama ada tandatangan yang diturunkan itu sah atau sebaliknya” katanya semasa sidang media di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kelantan di sini pada Ahad.

Jelas Muhamad Zaki, siasatan itu akan dilakukan serentak dengan Iaporan sebelum ini di bawah Jabatan Jnyah Komersial dan dibantu oleh Jabatan S1asatan Jnyah.

Katanya lagi, k3s dis1asat bawah Seksyen 420 Kanun Kesksaan.

Sinar Harian pada 16 Jun lalu meIaporkan ahli keluarga kepada pengasas produk kecantikan Dnars Skincare tampil membuat Iaporan polis menuntut s1asatan lebih lanjut dilakukan berhubung kemat1an Allahyarham Faziani Rohban Ahmad yang meninggaI dunia dalam satu kemIngan jalan raya di Pattani, Thailand pada 18 Mei 2019.

Apa Pendapat Anda..? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih..!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di ๐—•erita ๐—›ฤฑส™uส€แด€แดŽ ๐—ฆemasa

sumber : mStar

Harap Maaf