Kerana Duit Insuran, Wanita Ini Dikhianat Sehingga Akhirnya Failkan Penceraian

Dalam rumah tangga, pastinya ada turun naik. Ujian yang datang memberikan kekuatan buat pasangan untuk mengeratkan lagi cinta mereka.

Namun apabila diduga dengan sesuatu yang tak dijangka, pastinya ada diantara mereka memilih untuk menarik diri demi kebahagiaan orang sekeliling.

Kena fitn4h kh4lwat dengan suami sendiri

Hal ini dikongsikan seorang wanita di Facebook apabila dia difitn4h orang seseorang sehingga ditangkap khalw4t dirumahnya sendiri bersama suaminya yang 0KU.

Perkara itu menjadi lebih aneh apabila keluarga mertua yang sebelum ini mengabaikan anak mereka yang terlantar s4kit tiba-tiba turut sama ada di malam tersebut apabila dia dibawa ke pejabat agama kerana ditvduh โ€˜berkh4lwatโ€™.

Tiba2 datang tanya duit insurans

Menurutnya lagi, keluarga mertuanya dikatakan merancang pelbagai helah untuk memisahkan mereka berdua. Kemuncaknya apabila mereka turut serta berada di tempat kejadian semasa dia ditangkap dan ingin membawa suaminya balik ke pangkuan keluarga.

Lebih memedihkan mereka tidak henti-henti bertanyakan perihal duit insurans suaminya yang sebelum ini mengalami kem4langan sehingga tidak berdaya seperti sekarang.

Akan fail pencer4ian

Susulan daripada ke3s itu, wanita tersebut dikatakan akan menfailkan pencer4ian kerana sudah tidak mampu menanggung de3rita akibat difitn4h.

Kisah pernah tular

Kisah mereka yang pernah tular sebelum ini sehingga menarik minat pengarah drama mengadaptasikan perjalanan hidup mereka kini akur dengan desakan sekeliling sehingga terpaksa mengambil keputusan yang sangat sukar ini.

Bulan mulia harap ada sinar buat sis

Susulan daripada perkongsian tersebut, warganet mulai tampil mempertahankan wanita itu daripada fitn4h yang dilemparkan. Mereka juga berharap agar wanita tersebut serta anak-anak dapat bertahan dan pastinya ada kebenaran disebalik hal yang berlaku.

Pertahankan hak sendiri sis

Sampai hati buat macam tu

Sumber: Facebook Siti Rohayu via MV

Harap Maaf