Komen Minta DiKec4m – Lelaki K0ngsi Tips Isteri Kena Tiru PeIacur

SEBELUM ini tuIar komen seorang lelaki berkongs1kan tips mengenai cara-cara isteri untuk mem1kat hati suami. Menerusi komen itu, lelaki berkenaan turut menyind1ri isteri yang t1dak tahu menjaga penampilan.

Lebih mengvndang kem4rahan netizen, lelaki itu berkata si isteri perIu men1ru cara peIacur dengan berpakaian seks1 dan memiIiki aset mantap jika mahu men4mbat hati suami.

“Dia begini, isteri kena t1ru cara peIacur dalam mem1kat pasangan. Pakai seks1 depan suami, jaga kecantikan depan suami, jaga kulit badan biar dilihat gebu, cakap lembut macam peIayan di kedai siam dan t***k mantap.

“Kalau buat macam ni, Tok Imam pun t4k jemaah di masjid bila tengok Hajjah Kalsom dia macam ni. Ini t1dak, kebanyakan isteri kvsut masa1, t4k jaga badan, cakap meIawan, t***k lanjut, muIut busvk makan petai, c**** ada bau dan banyak lagi. Malas nak cakap,” tulisnya.

Seperti sudah dijangka, k0men lelaki itu dikec4m hebat oleh netizen serta meny1fatkan pemik1ran lelaki itu sangat menj1j1kkan apatah lagi menyamakan isteri dengan peIacur.

T1dak kvrang juga ada yang meIuahkan rasa kas1han pada wanita yang menjadi isteri lelaki berkenaan dek kerana pemik1ran k0tor seperti itu.

Kata netizen lagi, jika mahukan rumah tangga bahagia suami isteri perlu bersama-sama untuk menjadikan perkahwinan Iebih indah bvkan hanya meIetakkan beb4n di bahu isteri sahaja.

sumber : GulaPop

Harap Maaf