Lana Nordin Beri Pesanan “Deep” Buat Netizen…!!!

BERITA rakyat Malaysia dibenarkan untuk rentas negeri bermula semalam (11 Oktober) menerima pelbagai reaksi termasuklah pelakon drama Aku Yang Kau Gelar Isteri, Lana Nodin yang tampil memberikan pesanan buat netizen.

Lana Beri Pesanan

Isu Rentas Negeri, Lana Nordin Beri Pesanan ‘Deep’ Buat Netizen!

Melalui posting yang dimuatnaik di Instagram, dia berharap rakyat Malaysia tidak berpusu-pusu rentas negeri seperti dalam video yang dimuatnaiknya di Instagram.

“Harap-harap rakyat Malaysia yang boleh rentas tu, hopefully jangan macam ni yaa. Dulu yang suruh aku mereput duduk diam siap halau aku balik USA.

Sekarang bila aku balik USA kata biar aku dapat covid pulak.. Haa ni turn korang pulak Yang Duk K3ji M4ki Aku.”- tulis Lana

Minta Artis Veteran & Artis “Lalang” Jangan Sibuk Hal Orang Lain

Pelakon berusia 41 tahun ini turut meminta artis veteran dan selebriti yang bertalam dua muka untuk tidak mencampuri perihal orang lain.

“Siap ada artis veteran dan sorang artis lalang ni konon kata dia artis, tapi seriously aku pun tak kenal tapi kononnya anggap diri tu baik dengan orang politik. Hari-hari sibuk, setiap masa sibuk upload pasal hal vksin!

Ko tu move on je la tak payah sibuk hal orang. Berlakon je dalam drama tak payah buat drama, cukup dah drama politik. Orang industri pun meluat la dengar citer ko hari-hari tak habis DSKRIMNASIKAN ORANG!!”- tegas Lana

Terdahulu, media pernah melaporkan berita mengenai Lana yang membidas komen netizen selepas digelar freemson kerana rasa was-was terhadap vksin cvd-19.

“Anyway just because vksin ni aku masih was-was dah dicop antivksin.. Pelik sungguh pemikiran orang sekarang.”- tulis Lana

sumber : MuraiMY

Harap Maaf