“lNl KlSAH ANAK SYURGA KAMl” – 3x BERSALlN 3x PULANG TANPA BABY

DlUJI kehiIangan anak sama ada ket1ka daIam kandvngan, sewaktu lah1r ataupun semasa membes4rkan mereka bukan sesuatu yang mud4h. Hanya yang melalui sitvasi ini akan fah4m. Tapi sebag4i h4mba-Nya nak atau tak tetap kena 4kur kerana Allah mengetahvi segalanya.

Mungk1n di dunia Allah nak vji sebab Dia tahu kita mampu tapi di sana nanti, syafaatnya sangat besar kerana anak syurga inilah yang akan memberi t1ket buat ibu bapanya ke syurga.

Perkongs1an yang cukup menyentvh hati di TikTok Shaqudsi yang mengambarkan ketabahan dirinya dan suami apabila keh1langan tiga cahaya mata t4npa sempat dipeluk dan disusukan.

KehiIangan ketiga-tiga anak syurga ini benar-benar memberi t4mparan hebat buat pasangan suami isteri ini walaupun lvaran nampak kuat tapi dalam hati Allah yang tahu.

3 Kali Bersalin, 3 Kali Berp4ntang Tanpa Baby

Menurut ibu kepada tiga anak syurga ini, dia mengh1dap penyak1t cervical 1ncompetence atau bahasa yang lebih mudah difaham1 keadaan rah1m yang lem4h yang boleh menyeb4bkan kelah1ran bayi pram4tang.

Pada masa yang sama, dia sempat menceritakan pengalamannya mengandungkan tiga cahaya matanya dan proses-proses sebelum melah1rkan. Bagaimanapun, atas persuratan takd1r ketiga-tiga cahaya mata yang terdiri daripada dua perempuan dan seorang lelaki telah perg1 mengh4dap 1lahi tanpa sempat merasa susu ibu.

3 Kali Mengandung, 3 Kali Buku Pink. 3 Kali Masuk Labour Room, 3 Kali Suami Tvnggu Di Luar Dengan Tabah. 3 Kali Balik Rumah Berdua T4npa Baby. 3 Kali Suami Uruskan Baby Sambil Sha Kena Tahan Dalam Wad.

Apa yang lebih menyed1hkan, apabila kelahiran yang dinanti-nantikan selama ini t1dak dapat dibawa pulang ke rumah seperti ibu-ibu lain, dan dia perlu berp4ntang seorang diri tanpa kehadiran bayi di sisi.

3 kali berpantang tanpa baby, 3 kali tak dapat susukan anak sendiri. 3 kali melihat nafasnya pergi dalam dakapan. 3 kali kenal erti rindu yang berpanjangan.

โ€œYang ada rezeki anak, peluk dan sayangilah mereka..โ€

Di akh1r perkongs1an tersebut, Puan Sha sempat memberikan pesanan kepada ibu bapa yang diber1kan rezek1 membesarkan anak supaya menyayang1 dan mengharga1 anak sendiri kerana dia sama sekali tidak berkes3mpatan untuk berbuat demikian.

Korang ada anak? Peluklah selalu sebab Sha dah rindu sangat nak peluk anak-anak Sha. Sayangilah anak-anak kita.

sumber : Pa & Ma

Harap Maaf