lSTlLAH SEBENAR PENG4RUH RAKAN SEB4YA VERSl ANJlNG DAN KUClNG

KUClNG dan anj1ng selalu dianggap sebagai musvh tetapi sebenarnya itu hanyalah maksud daripada peribahasa Melayu sahaja. Macam yang dikongs1kan wanita ini tentang peranga1 kuc1ngnya yang gemar berkawan dengan anj1ng-anj1ng di kawasan perumahannya ini.

Lebih mIucukan, kucing yang dipanggil sebagai Uteh itu turut bervbah menjadi gar4ng gara-gara berkawan dengan s1 anj1ng. Perkongs1annya ini turut menarik perhat1an net1zen yang rata-ratanya cukup terh1bur dengan geIagat kuc1ng ini.

Di dalam video yang dikongs1kan ini, wanita itu berkongs1kan beberapa gambar kuc1ng itu meIepak bersama anj1ng-anj1ng itu. Apa yang menarik perhat1an, dia memberitahu Uteh turut bervbah menjadi gar4ng selepas berkawan dengan mereka.

Dapat dil1hat di dalam gambar-gambar itu, kuc1ng itu memberikan reaks1 wajah g4rang sama seperti anj1ng di sekel1lingnya itu. R1ak wajahnya juga saIin tak tumpah seperti seek0r anj1ng walaupun Uteh sebenarnya hanyalah kuc1ng biasa.

kucing

Meninjav di ruangan komen, geIagat si Uteh ini tvrut membvatkan netizen berdek4h meIihatnya. Bukan saja memberikan reaks1 wajah g4rang malah gay4nya juga seakan-akan sama seperti kawan-kawan anj1ngnya itu.

Ada juga netizen yang berseloroh kuc1ng itu semakin beran1 membuat muka g4rang kerana tahu ramai yang akan backvp d1rinya sekiranya apa-apa berIaku padanya.

“Ni macam bos syarikat p1njaman w4ng punya b0s je.”

kucing berubah

“Bukan main lagi mvka kekwat habis ment4ng-ment4ng ada yang cover…”

kucing

“Untvnglah ada yang backup. Kita pun takvt.”

komen

“Pengarvh rakan sebaya ni.”

tik tok

sumber : HCL

Harap Maaf