Nak Satu Dunia Tau Ke..? – Gadis Ini DiKcam Jaja Kisah Silam Sendiri Demi Konten

BUKAN semua perkara boleh dikongsikan di media sosial untuk tatapan orang awam. Ada yang perlu disimpan sendiri kerana boleh jadi ia akan menga1bkan diri kita sendiri.

Hal tersebut samalah seperti perkongsian seorang perempuan yang gemar mengangkat topik berkenaan 1su “terIanjur” sehingga membuatkan orang lain kurang senang.

Cerita pernah terIanjur dekat boyfriend

Dalam salah satu video yang dimuat naik ke akaun TikTok dikenali sebagai @siti_1997, dia berkongsi reaksi pasangannya ketika diberitahu yang dirinya pernah “terIanjur” sebelum ini.

Dapat dilihat lelaki itu agak kecewa dan hanya menunduk selepas mendengar penddahan tersebut. Menurut gadis itu, dia tidak lagi mahu men1pu kerana pasangannya amat menyayanginya.

Sanggup buka a1b demi konten

Namun, disebabkan pendedahan beraninya itu, ramai yang telah meninggalkan komen supaya tidak menjaja kisah a1b tersebut untuk dijadikan konten di media sosial.

Hal-hal sebegitu seharusnya dibincang secara tertutup kerana kesiIapan yang pernah dilakukan bukan sesuatu yang haru ditayang kepada umum memandangkan sebelum-sebelum ini dia juga pernah membangkitkan 1su sama berkaitan keterIanjuran.

Semua nak cerita dekat media sosial dah kenapa

Nak buka a1b sendiri tu lantakla, tapi jangan babitkan pasangan

A1b tu nak satu dunia tau ke..?

A1b tu tak perlu lah nak cerita

Allah dah tutup a1b kita, kita yang buka sendiri


sumber : OhMyMedia

Harap Maaf