Netizen Puji “House Tour” Dari Issey Fazlisham Dan Isteri

PELAKON serta penyampai radio dan juga pelawak kumpulan Titan, Issey Fazlisham ini memang tak asing lagi didalam nama-nama terkenal artis Malaysia ini. Personaliti beliau yang bersahaja dan tak s0mbong serta meninggi diri membuatkan ramai orang senang bergaul dengannya.

Terdapat satu video yang telah mencori perhatian netizen-netizen di Malaysia iaitu video house tour Issey dan isteri. Video itu dimuat naik di saluran Youtube dan telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Issey menunjukkan suasana diluar rumah dan juga dalaman rumah yang lengkap dengan perabot.

Setiap perabot daripada segenap sudut dirumahnya dijelaskan oleh selebriti ini sendiri macam mana mereka mendapatkannya. Setiap ruang didalam rumah tersebut termasuk dekorasi bilik turut dipaparkan didalam video tersebut. Jom kita tengok dulu gambar dan juga video house tour Issey ini.

Netizen Puji Rumah “House Tour” Issey Dan Isteri. Nampak Kreatif Dan Cantik Jeee

Haaaaaaa, macam mana dengan house tour artis kita..? Hiasan didalam rumah ini sangat cantik. Bukan sahaja cantik, namun kelihatan kreatif dengan cara susunan perabot-perabot dan juga dekorasi dalam rumah beliau. Yang menarik sekali, beliau tak berlebih-lebihan dalam menunjukkan dalaman rumahnya.

Untuk pengetahuan anda, video ini telah mencecah sebanyak 1,169,220 views dan juga mendapai sebanyak 23k like daripada netizen-netizen kita. Ramai yang meninggaIkan reaksi ataupun komen mereka mengenai video tersebut. Antaranya :-

” Rumah cantik, persekitaran bersih dan aman jer “

” Tak tergedik-gedik macam artis lain yang menunjuk “

” Lemah lembut dan low profile jer pasangan ni “

sumber : Giler Deco

Harap Maaf