Netizen TerHibur Lihat Gadis Tayang Kekasih Mirip Ahmad Maslan

SEJAK kebelakangan ini, jika kita sering melayari aplikasi TikTok, pasti ada melihat posting dari pengguna yang mengikuti trend menunjukan wajah pasangan mereka dan disamakan dengan selebriti atau public figure kegemaran masing-masing.

Menang trend tayang pasangan mirip artis

Namun, satu video berkenaa trend tersebut telah mendapat perhatian lebih susulan penggunanya dikenali sebagai @liyanaxcx berkongsi gambar teman lelakinya yang dikatakan mirip dengan seorang ahli politik terkenal Malaysia iaitu, Datuk Seri Haji Ahmad bin Maslan.

Combine gambar sebelah2 memang sama

Perkongsian tersebut tuIar sehingga ramai yang mengakui bahawa memang wajah mereka cukup mirip setelah beberapa gambar “dilayangka” secara laju di video tersebut.

Member tu tengah busy nak hadap PRU hahaha

Menerusi komen yang diterima di ruangan TikTok @liyanaxcx, teman lelakinya turut sempat berseloroh dengan mengatakan sedang sibuk mahu menghadapi Pilihan Raya Umum (PRU) susulan ramai yang mengiyakan kemiripan wajahnya dengan Ahli Parlimen Pontian itu.

Lain macam crush kau dik

Sehubungan dengan perkngsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan mengakui wajah kedua-duanya begitu mirip.

Tak hanya itu, mereka juga berseloroh mempersoaIkan crush gadis tersebut kerana tidak menyangka teman lelakinya turut berwajah sama dengan public figure yang diminatinya.

Macam copy paste

Memang sama..!

Sorry tergelak sis..!

Macam jimin BTS dekat tang bibir


sumber : OhMyMedia

Harap Maaf