Oyen Buat HaI Hiburkan Orang Ramai Dengan Melekat 24 Jam SeIepas Kena Tinggal Beraya

MACAM-macam kisah menarik telah berIaku sepanjang kita meraikan sambutan hari raya pada tahun ini, tak sekadar terkejut dengan pengumuman hari raya malah banyak lagi kisah-kisah yang terjadi kepada sesetengah warganet yang sempat dirakam lalu dikngsikan kepada umum.

Bagaimanapun tercuit hati juga warganet melihatkan gelagat si comel Oyen ini apabila membuat hal yang mungkin b1mbang ditinggalkan kerana tuan kena beraya.

Lebih menghiburkan juga, si Oyen comel ini dikatakan melekat 24jam dengan pemilik akaun ini sehingga ingin ke tandas juga diikuti haiwan kesayangan ramai ini.

Dalam perkngsian yang membuatkan warganet turut geli hati ini, pemilik akaun yang pada awalnya merakam suasana dalam bilik air tetapi sebenarnya di akhir video menunjukkan gelagat seekor kucing yang selamba duduk untuk mengikuti tuannya.

Dikatakan si Oyen comel ini kena tinggal beraya lima hari, dan kini melekat sahaja dengannya. Rakaman pendek ini bagaimanapun masuk ruangan fyp atau for your page lalu ditinggalkan pelbagai kisah yang sama oleh warganet.

“Real follower”

“Sama kucing kita pun buat perangai lagu ni, pastu bebeI je”

“Kalau saya tak boleh nak buat apa… kalau macam ni gayanya”

“Bila anak anak dah tak percaya cakap mummy nak keluar sekejap je”

sumber : Himpunan Cerita Lawak

Harap Maaf