Pelitup Muka Punca K3mal4ngan

THAILAND- Seorang penunggang motosikal di wilayah utara Thailand, Uthai Thani ditemui m4t1. M4ngsa dilaporkan melanggar tiang elektrik dan mengalami keceder4an serivs.

Menurut saksi, mereka melihat pelitup muka mangsa menutupi mata mangsa dan mereka percaya bahawa ia menghalang penglihatannya serta punca kemalangan itu.

Mew, berwarganegara Burma berusia 43 tahun dikatakan membeli motosikal itu hanya sejam sebelum kem4langan itu berlaku. Motosikal itu masih berbungkus plastik, menurut Thai Residents.

Seterusnya, dilaporkan kemal4ngan itu berlaku dibahagian jalan yang melengkung dan kesan tayar ditemui sepanjang 10 meter.

Menurut The Thaiger, saksi-saksi ditempat kejadian cuba “menyelamatkan m4ngsa” dan setiba pasukan penyelamat tempatan, mereka memberikan bantuan pernafasan (CPR) tetapi tiada tindak balas. Mew dilaporkan m4t1 ditempat kejadian.

Media Thailand melaporkan bahawa kawan dan rakan sekerja m4ngsa telah mencarinya kerana menghil4ng dari kilang tempatan lebih lama dari yang dijangkakan.

sumber :siakapkeli

Harap Maaf