Penampilan DiPersenda Saat Live ๐—™๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ป ๐—”๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐—ฎ Buat Tutorial “Makeup” Sambil Menangis

SIAPA yang tak sed1h apabila dih1na oleh orang tak dikenali secara siaran langsung sehingga boleh menjatuhkan air muka kita.

Untuk ๐—•erita ๐—›ฤฑส™uส€แด€แดŽ ๐—ฆemasa Dalam Dan Juga Luar Negara. Klik ๐Ÿ‘‰๐Ÿป sini ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป

Namun, sesetengah pihak dilihat seperti t1ada perasaan apabila dengan semudahnya melakukan perkara seperti itu.

Body sham1ng ketika buat live

Hal tersebut telah diaIami sendiri oleh selebriti, Fatin Afeefa ketika sedang membuat tutorial makeup secara live di TikTok.

Dia yang tak dapat mengawaI seb4k telah menang1s hampir di sepanjang live kerana ada Netizen mengatakan yang lehernya “berkerak”.

Dapat didengar dengan jelas yang Fatin menahan seb4k sehingga menggnggu tutorial yang ingin dibuat ketika itu.

Dia yang dilihat begitu sed1h turut mengatakan andai dia mempunyai duit yang banyak, sudah tentu akan segera mendapatkan rawatan supaya garisan dilehernya segera hiIang.

Kesian dia sampai bengkak mata

Perkongsian semula yang dibuat oleh @mimilolayy itu telah mendapat perhatian ramai dan rata-rata merasakan tndakan netizen berkenaan sangat b1adap.

Mereka juga meluahkan rasa kas1han melihat pelakon tersebut yang nampak begitu sed1h lagi-lagi perlu berhadapan dengan beberapa netizen t0ksik yang mer0sakkan mood ketika itu.

Dia ada je duit nak buat, cuma nanti orang kata dia ubah ciptaan Tuhan.

Semoga Fatin sabar.

Ramai yang ada leher bergaris, bukan masaIah pun

Dah2 la buat buIi siber

Apalah komen pun k4sar macam tu

Apa Pendapat Anda..? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih..!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Jalan Kami Network

sumber : OhMyMedia

PERHATIAN : Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.
Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Harap Maaf