Rakaman KemaIangan Kecil Ini DiNobat Sebagai “Video Of The Year” OIeh Netizen

BARU-baru tuIar satu rakaman video pendek di mana terdapat kmIngan kecil meIibatkan dua buah kenderaan yang menyebabkan ramai warganet berasa geli hati.

Dalam video pendek berdurasi hampir 40 saat itu, kelihatan dua buah kereta berwarna mer4h telah meIanggar antara satu sama lain semasa kedua-kedua pemandu cuba keluar daripada parkir kereta.

Sejurus perIanggaran kecil itu berlaku, pemandu dan penumpang kedua-dua buah kenderaan terbbit keluar untuk melihat keadaan bahagian belakang kereta masing-masing.

Yang mencvri tumpuan ramai apabila melihat kedua-dua kereta Honda City dan Proton Saga itu berwarna merah dan dipandu pula oleh wanita.

Dengan tagline “Wanita Tidak Pernah SaIah”, membuatkan orang ramai berseloroh menyatakan kedua-dua pemandu langsung tak bersalah dalam kmIngan kecil itu.

Netizen turut highlight sebuah Perodua Myvi selamat daripada tersepit semasa lalu di antara kedua-dua kenderaan terbbit sebelum kmIngan kecil itu berIaku.

Setakat artikel ini ditulis, video asal yang tuIar itu telah mendapat hampir 8,900 kali perkongsian dan 1,700 komen daripada Netizen.

Dalam banyak-banyak rakaman video dashcam yang pernah dikngsikan oleh orang ramai, rasanya ini merupakan kjdian kemIngan kecil yang paling unik dan mencuit hati sekali โ€” jantina pemandu, warna kereta, posisi parkir, masa keluar dari tempat kereta adalah sama.

Apa Pendapat Anda..? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih..!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di ๐—•erita ๐—›ฤฑส™uส€แด€แดŽ ๐—ฆemasa

sumber : vocket

Harap Maaf