Ramai Nak Tahu Punca Sebenar Warga Emas BerGduh Sampai Kerusi Patah

PERASAAN marah yang meluap-luap biasanya boleh mengundang kepada perlakuan yang tidak diingini seperti pergduhan. Ada sahaja pergduhan yang bermula dengan rasa geram dan tidak berpuas hati mengenai sesuatu 1su.

Gduh sampai baling kerusi

Namun begitu, menerusi perkongsian seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @baebyyayaaa_, dia telah memuat naik satu rakaman video menunjukan dua orang lelaki warga emas bergduh di kawasan awam.

Dalam video tersebut dapat dilihat mereka saling bergduh mulut sebelum salah seorang daripada mereka membaling kerusi sehingga patah.

Pergduhan itu dileraikan oleh orang yang berada di kawasan terbabit selepas ada diantara mereka yang menjerit kerana terkena balingan kerusi.

Takut nak masuk campur, rakam sebab nak buat report

Walau bagaimanapun, tiada sebarang penjelasan berkaitan lokasi dan punca pergduhan. Namun, pengguna TikTok itu memaklumkan yang dia merakam video tersebut bertujuan untuk dijadikan bukti bagi Iaporan polis yang ingin dibuat.

Pakcik tu dah buat report, tangan alami luka & bengkak

Kesian sampai kerusi patah kena tibai

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, ramai yang meninggalkan komen dengan tertanya-tanya apa yang berlaku sehingga salah seorang warga emas dibaling kerusi sehingga patah.

Ada juga yang membuat andaian bahawa pakcik berkenaan tidak berapa sihat.

Ada kata pakcik ni tak sihat. Betul ke..?

Setakat ini belum ada sebarang penjelasan daripada perakam kejdian tersebut dan masing-masing masih bertanya-tanya apa yang sebenarnya berIaku sehingga kejdian berkenaan tuIar serta mendapat tontonan lebih daripada 7 juta viewers di TikTok.

sumber : OhMyMedia

Harap Maaf