Scha Elinnea Panggil Hisyam Hamid “Baby” Di Set Penggambaran “Kerana Aku Isteri Bidaan”

KESERASIAN lakonan pelakon Hisyam Hamid dengan Scha Elinnea dalam drama siri popular berjudul Kerana Aku Isteri Bidaan mendapat perhatian penonton.

Menurut Hisyam yang memainkan watak sebagai Farel, dia sendiri yang meminta Scha untuk memanggilnya dengan panggilan “baby” atau “b” ketika berada di set penggambaran.

Panggilan itu tak digunakan di luar set, pelakon berusia 37 tahun itu menjelaskan ia bertujuan untuk mewujudkan keserasian mereka untuk membawa watak sebagai suami isteri.

Penonton suka keserasian Hisyam daล„ Scha.

“Saya sendiri yang suruh Scha panggil “b” atau “baby” ketika di set penggambaran. Sebab nak wujudkan keserasian, supaya bila penonton tengok, nampak natural panggilan itu”.

“Tapi panggilan itu bukan la sebab i nak menggataI dengan dia. Kami memang rapat di set, dah selalu berkongsi masaIah… tapi semua itu bertujuan untuk dapatkan keserasian”.

“Lagipun isteri saya pun tahu perkara itu. Cuma bila di luar set, tak ada la Scha nak panggil saya dengan panggilan tersebut” kata Hisyam kepada media.

Hisyam ditemui ketika majlis pelancaran Fiesta TV3 di Sri Pentas Media Prima, Petaling Jaya, baru-baru ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hisyam Hamid (@hisyamhamid7)

Drama lakonan Hisyam dan Scha turut dibintangi oleh Silfeny Osman, Wanns Ahmad, Datuk Jalaluddin Hassan serta ramai lagi.

Dalam pada itu, Hisyam turut menjelaskan mengenai babak-babak aksi mesra dengan Scha yang dianggap tak keterlaluan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scha Elinnea (@schaelinnea)

Hisyam dan Scha pertama kali digandingkan.

“Sebagai pelakon, ada babak yang kita rasa okay, kita buat la. Tapi kalau babak yang keterIaluan itu sudah tentu saya tak akan lakukan”.

“Bergantung juga kepada pengarah yang mana babak sesuai atau tak. Sebab saya tahu, babak mesra itu snsitif, mungkin ada penonton suka dan benc1”.

“Saya akan lakonkan babak ikut kesesuaian. Macam mana pun, tetap ada juga batasan, tak boleh keterlaluan” ujarnya.

Apa Pendapat Anda..? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih..!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di ๐—•erita ๐—›ฤฑส™uส€แด€แดŽ ๐—ฆemasa

sumber : mStar

Harap Maaf