“Semua Nak Tunjuk Suci” – Datuk ๐—”๐—ฑ๐—ฑ๐˜† ๐—ž๐—ฎ๐—ป๐—ฎ Pertahankan ๐—œ๐—ณ๐—ฎ ๐—ฅ๐—ฎ๐˜‡๐—ถ๐—ฎ๐—ต

NAMA penyanyi, Ifa Raziah menjadi perhatian ramai selepas dikatakan bergelek sakan di satu majlis akikah yang diadakan baru-baru ini.

Untuk ๐—•erita ๐—›ฤฑส™uส€แด€แดŽ ๐—ฆemasa Dalam Dan Juga Luar Negara. Klikย ๐Ÿ‘‰๐Ÿปย siniย ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป

Addy Kana Titip Ucapan Buat Ifa Raziah

Menerusi video yang dimuatnaik di TikTok, Ifa Raziah dilihat memuatnaik komen “tuan majlis”, Addy Kana yang menitipkan ucapan terima kasih kepada penyanyi dan pengacara yang sudi hadir memeriahkan majlis akikah anaknya, Aeyden Mateen.

“Tqtq kak @ifa_raziah. Memeriahkan majlis saya. Mereka tak akan faham atur cara majlis. Yang pasti semasa majlis aqiqah semua dalam keadaan tertib dan hormat”.

“Susah nak terangkan pada netizen yang mindset ahli syurga ni. Bagus nak tegvr tapi bila orang terangkan ctuasi sebenar mereka tukar point off view yang lain dan saIahkan kita konon semua kita tak betul. Hak masing dan majlis dan atur cara kita yang aturkan. Semua nak tunjuk suci”. – Tulis Addy Kana

“Ada Aku Kisah..?”

Ifa Raziah menerusi hantaran di Instagram menyatakan bahawa dirinya sudah tak kisah akan pendapat orang lain sama ada menyukai atau memb3ncikan dirinya.

“Akan sampai satu point. IT DOESNโ€™T MATTER ANYMORE. Uols suka i ke. Tak suka i ke..Ada aku kisa..h?? Nak suka alhamdulillah. Tak suka pun takde hal lah. Tak semua orang suka kita. Dan kita pun tak perlu suka semua orang..!!” – Tulis Ifa Raziah

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MISS DIVA IFA RAZIAH (@ifa_raziah)

Media sebelum ini meIaporkan mengenai Ifa Raziah yang menyatakan bahawa dia dibayar untuk bergeIek sakan dan bukannya secara percuma. Malah dia juga menyatakan bahawa dia bukanlah seorang perempuan mvrahan dan dia mempunyai maruah dan harga kerana masih lagi ada permintaan terhadap dirinya.

Komen Netizen TikTok :

Apa Pendapat Anda..? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih..!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Jalan Kami Network

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

sumber : Murai MY

PERHATIAN : Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.
Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Harap Maaf