Isteri Pramugara Kecewa Suami Dibuang Kerja Sekelip Mata

Sektor penerbangan adalah antara industri paling teruk terjejas susulan impak COVID-19. Ada syarikat penerbangan mula memberhentikan pekerja termasuk juruterbang, anak kapal dan pekerja kejuruteraan baru-baru ini. Isteri kepada seorang pramugara sebuah syarikat penerbangan, Abdul Hakeem iaitu Deann Harrisa turut sama terkesan selepas suaminya antara salah seorang kakitangan yang hilang pekerjaan dalam sekelip mata. Menurut Deann, … Read more

Tak Lupa Jasa Isteri. Tayang Kereta Sport Harga Sejuta, Ebit Lew Hadiahkan Audi R8 Untuk Isteri?

Umum mengetahui popular Ustaz Ebit Lew mempunyai beberapa rangkaian perniagaan dan sumber pendapatan. Jadi tidak pelik beliau mampu tinggal di banglo tiga tingkat dan memiliki beberapa kereta mewah. Terbaru, beliau berkongsi di Instagram klip video pendek beliau berada di dalam sebuah kereta ‘mewah’ jenama Audi berwarna putih. Tidak dinyatakan kereta itu adalah miliknya. Dan tidak … Read more

Isteri Pertama Carikan Isteri Baru Buat Suami Tercinta

Tidak semua wanita sanggup bermadu namun seorang wanita di sini rela untuk berkongsi kasih malah, turut mencarikan isteri baharu buat suaminya Wanita itu yang dikenali Juspiwati dilapor mengizinkan suaminya dikenali Ustaz Andi Shamsir berpoligami dengan wanita yang direstuinya. Tribun News melaporkan, kisah pasangan itu mendapat perhatian selepas tular gambar persandingan ‘tiga sejoli’ di laman sosial. … Read more

Kerana Duit Insuran, Wanita Ini Dikhianat Sehingga Akhirnya Failkan Penceraian

Dalam rumah tangga, pastinya ada turun naik. Ujian yang datang memberikan kekuatan buat pasangan untuk mengeratkan lagi cinta mereka. Namun apabila diduga dengan sesuatu yang tak dijangka, pastinya ada diantara mereka memilih untuk menarik diri demi kebahagiaan orang sekeliling. Kena fitn4h kh4lwat dengan suami sendiri Hal ini dikongsikan seorang wanita di Facebook apabila dia difitn4h … Read more

Baru Bersalin Oktober Lepas, Isteri Jamal Abdillah Hamil Dua Bulan

Baru sahaja dikurniakan anak pada 10 Oktober lepas, Datuk Jamal Abdillah, 61 mengesahkan isterinya Datin Zai Izzati Khiruddin sudah hamil anak kedua. Penyanyi ini kata isterinya kini hamil 10 minggu. “Rezeki teman (saya). Udah (sudah) 10 minggu. Aduii,” katanya kepada Harian Metro. Pada mulanya mereka berjumpa doktor untuk pemeriksaaan dan melakukan ujian imbasan kerana isterinya tidak … Read more

Selamat Hari Lahir Ke-71 Tahun Buat Isteri PM, Netizen Pula Perasan Sesuatu

Seperti sedia maklum, Ketua Pengarah Kesihatan Datuk Dr Noor Hisham Abdullah menyambut ulangtahun kelahiran yang ke-57 tahun pada hari ini. Namun beliau tidak keseorangan, sebaliknya isteri kepada Tan Sri Muhyiddin Yassin iaitu Puan Sri Noorainee Abdul Rahman turut mempunyai tarikh lahir yang sama. Menerusi laman Facebook, sebuah posting gambar pasangan tersebut dimuat naik bagi memberi … Read more

Isteri Kesal, Suami Angkut Ibu Bapa Tinggal Bersama Sepanjang Tempoh PKP

Salam semua. Di musim Covid-19 ini benar-benar menguji para suami isteri yang terperuk kuarantin di rumah. Makin senang gaduh, makin senang cari pasal. Al kisah suami saya, entah kenapa dia boleh angkut mak ayahnya dari kampung datang ke Kuala Lumpur. Di awalan perancangan saya dah beritahu, “Jangan dibawa orang tua datang ke sini. Elok-elok dah … Read more

“Wujud Ke Bahagia, Bila Suami Tak Kerja?” – Alha Alfa dituduh buka aib

PENDEDAHAN Datuk Alha Alfa mengenai perceraiannya mengundang kecaman netizen apabila ada yang beranggapan jurusolek itu hanya membuka aib bekas isterinya, Noor Azlin. Menurut Alha atau nama sebenarnya Abdul Al Halim Mohd Al Fadzil, 31, dia tidak kisah dengan kecaman kerana dirinya sudah tidak mampu lagi menanggung perkara itu seorang diri. Alha juga meluahkan rasa kecewa apabila … Read more

“Bini Dibiar Mereput” – Layanan Ajak Shiro Kepada ‘Isteri Kedua’ Bikin Cemburu

Betullah! Memang comel pasangan suami isteri ni. Apatah lagi Ajak sekarang ini tengah ‘gilakan’ kereta mercedes klasik. Dalam satu entri Ajak memuat naik gambar beliau bersalaman dengan tuan punya kereta yang dibelinya.   View this post on Instagram   Aku happy…yeaaaayyy? Tapi takut nak balik??? Sayangggg…Love uuuu????? @afifahamin . #mynewcar #merc #mercfamily #old #classis #w123 … Read more

“Matilah nakk” – Suami Kantoi Bawak Perempuan Lain Naik Motor

Zaman sekarang ni bukan senang nak ada hubvngan svlit sorok-sorok tau. So, kalau korang ada niat nak cvrang dengan pasangan korang tu, baik batalkan je lah… Macam baru-baru ni, menurut Siam Variety, satu saman trafik telah dihantar ke rumah seorang lelaki bersama gambar sebagai bukti dia melakukan kes@lahan jalan rayanya itu. Nak dijadikan cerita, masa surat saman tu … Read more

Harap Maaf