Tarian Aneh Lelaki Ini Dalam Bas Ekspres Buat Netizen Seram Sejuk

SETIAP kali menggunakan perkhidmatan awam, pastinya ramai yang mengharapkan perjalanan dapat berlangsung dengan sempurna tanpa sebarang masaIah melibatkan pengangkutan atau gngguan daripada orang ramai.

Dalam pada itu, lain ceritanya pada kali ini difahamkan terdapat seorang lelaki dirakam berkeIakuan aneh sewaktu berada dalam bas menerusi perkogsian TikTok @penangkini.

Difahamkan lelaki ini mulai berkeiakuan aneh seolah menjalankan sebuah tarian bermula daripada km 317 menghala ke Utara Malaysia. Walau bagaimanapun, keadaan lelaki ini kembali pulih selepas 15 minit bas berhenti di R&R Simpang Pulai.

S1tuasi yang berlaku bukan sahaja menakutkan penumpang bas berkenaan malah turut membuatkan para netizen serom. Berikut merupakan antara komen netizen mengenai keIakuan aneh lelaki ini.

Sementara itu, terdapat segelintir netizen yang memaklumkan Gua Tempurung sememangnya lokasi yang menyeramkan dan kerap “menggnggu” orang ramai.

Setakat ini, masih belum diketahui punca sebenar yang berlaku terhadap lelaki ini. Mengetahui lelaki ini kembali sedar dalam tempoh yang singkat nyata melegakan orang ramai dan diharapkan s1tuasi yang sama tidak lagi berulang

sumber : vocket

Harap Maaf