Tiada Lagi YouTube Sugu Pavithra Selepas Ini. Ini Fakta Kes Suaminya Yang Ramai Tak Tahu

Siapa sangka perkongsian video-video masakan yang dimuat naik ke laman youTube berjaya menambat hati ramai orang dan begitu dekat di hati. Namun bukanlah perkongsian video masakannya semata-mata yang menjadi rujukan ramai, ia lebih kepada kehidupan ‘biasa-biasa’ yang dikongsikan, hidup sederhana malah tetap kelihatan bahagia.

Sugu Pavithra menggambarkan realiti majoriti rakyat di negara kita yang kehidupannya ‘biasa-biasa’ namun tetap boleh bahagia dengan cara yang tersendiri.

Langit Tak Selalu Cerah

Kec0h media sosial apabila seorang lelaki yang merupakan suami kepada pemilik akaun Youtube terkenal dek kerana resipi masakannya dikatakan telah ditahan kerana menyer4ng isterinya kelmarin.

Perintah rem4n terhadap lelaki berusia 29 tahun itu dikeluarkan oleh Majistret, Nabihah Mohd Noor.

Baru saja dipilih menerima gelaran “Ikon Bandaraya Ipoh” dari Datuk Bandar Datuk Rumaizi Baharin, hari ini muncul pula berita mengejutkan dari Youtuber s3nsasi ini.

Dipetik dari The Star, suami kepada S. Pavithra telah dit4han reman selama tiga hari kerana memiliki s3njata berb4haya. Berikut beberapa fakta yang kami rangkumkan mengenai berita mengejutkan ini.

Ia bagi membantu si1asatan d4kwaan menced3rakan isterinya mengikut Seksyen 6(1) Akta Bahan-Bahan Kak1isan dan S3njata Berbah4ya 1958.

Majistret Nabihah Mohd Noor membenarkan perintah r3man terhadap svspek berusia 29 tahun itu.

Terdahulu lelaki itu dibawa ke mahkamah dengan menaiki van dalam keadaan bergar1i dan memakai baju l0kap berwarna ungu pada jam 10 pagi.

1 Dipercayai Mabvk
M.Sugu, 29 yang dipercayai mabvk sambil memegang sabi1t memasuki salah satu wad di Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) Ipoh.

2 Angkara Perseli1sihan Faham
Kejad1ian itu dipercayai berpvnca daripada perseli1sihan faham antara pasangan berkenaan berkaitan satu majlis di Ipoh, Isnin lalu.

3 Memvkul Isteri
Perseli1sihan itu berlanjutan sehingga suami Pavithra datang ke hospital dalam keadaan m4rah telah memvkul isterinya di pekarangan tempat letak kereta hospital berkenaan.

4 Pavithra tak sebut nama suami
Berdasarkan sumber berkata, pasangan itu bert3ngkar di parkir Hospital Raja Permaisuri Bainun Hospital (HRPB) Ipoh.

Ia dipercayai selepas mngsa tidak menyebut nama suaminya ketika menerima satu anugerah baru-baru ini.

“Pergadvhan itu berlarutan sehingga keesokkan hari (semalam) di mana lelaki itu pergi ke hospital berkenaan untuk mencari adik isterinya.

5 Pavithra Umumkan Untuk Mengvndurkan Diri

Menerusi laman Twitter Sugu Pavithra, beliau mengvndur diri dari media sosial untuk sementara waktu dan memberi fokus kepada kehidupan peribadi.

Jururawat Beritahu Apa Dia Nampak

“Pada 5.54 petang hari sama, pengawal kes3lamatan menerima lap0ran daripada seorang jururawat yang mendakwa terlihat seorang lelaki mabvk dengan memegang sab1it hendak memasuki salah satu wad hospital berkenaan,” katanya.

Sumber sama berkata, svspek dipercayai mencari abang ipar isterinya susulan mas4lah keluarga.

Pasangan terbabit yang sebelum ini tinggal di kawasan estet, berpindah keluar mendiami sebuah kawasan perumahan di sini selepas suami Youtuber itu berhenti kerja demi membantu isterinya secara sepenuh masa mengendalikan program masakan.

Pasangan itu sebelum ini dilihat hidup bersederhana yang kelihatan bahagia, isteri dan suami masak bersama di rumah, anak-anak yang tersenyum gembira, makan bersama dan menikmati apa yang ada di tangan tanpa perlu mengeluh.

Malah, dengan bersahaja sanggup berkongsi dengan seluruh dunia bagaimana keadaannya hidup sebegitu tetapi tetap bahagia.

Pavithra digambarkan telah menunjukkan kebahagian dalam kesederhanaan dalam setiap video yang dimuatnaik.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber dari Media Cetak Jalanan via NewsBD78

Harap Maaf