“You All Berjaya Apa” โ€“ Sifu Pemasaran Koyak Selepas DiTanya Kejayaan Bisnes Terdahulu

SEJAK beberapa tahun ter4khir ini, dapat dilihat semakin ramai individu yang muncul sebagai “sifu pemasaran”, guru bisnes dan seumpamanya dalam usaha menarik orang ramai menyertai seminar yang dianjurkan bagi meningkatkan jumlah jutawan dalam komuniti.

Sering mempamerkan kejayaan anak murid serta aset yang dilabel sebagai “simbol kejayaan” antara yang kerap diIakukan oleh segelintir kelompok ini.

Untuk ๐—•erita ๐—›ฤฑส™uส€แด€แดŽ ๐—ฆemasa Dalam Dan Juga Luar Negara. Klik ๐Ÿ‘‰๐Ÿป sini ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป

Terbaharu, tuIar di TikTok @farqhan.com apabila individu yang kerap berkngsi mengenai bisnes serta modal pembukaan francais ini memuat naik sebuah video daripada rakaman TikTok Live seorang guru pemasaran terkenal dalam negara iaitu Najib Asaddok yang telah mendapat perhatian ramai berikutan kekec0han yang berIaku.

Isunya bermula apabila individu yang dikenali dengan nama Farqhan ini bertanyakan soalan kepada Najib Asaddok mengenai bisnes yang pernah dilakukan guru pemasaran tersebut serta yang telah terbukti berjaya.

Di sangka soalan bakal terjawab, Najib Asaddok menerusi dalam video live beliau sebaliknya mempersoaIkan kembali pertanyaan Farqhan. “Soalan yang agak b0doh untuk dijawab. You berjaya apa..?” Soal Najib Asaddok. Selain itu, Najib Asaddok turut bertanyakan kepada Farqhan sama ada adakah beliau membuat kelas untuk usahawan atau sebaliknya..?

Najib Asaddok terus menjelaskan dalam video TikTok Live beliau dengan memaklumkan sekiranya membuat kelas mengajar orang ramai itu h1na, maka seseorang itu seolah telah mengh1na pekerjaan Rasulullah.

Farqhan dalam video beliau turut mengambil data daripada laman web Najib Asaddok di mana guru pemasaran ini dikatakan telah mengajar lebih 80,000 usahawan sekaligus membuatkan beliau sekali lagi mempersoaI jumlah usahawan yang berjaya daripada lebih 80,000 murid yang diajar.

Perkngsian video yang dibuat telah menerima pelbagai respon di kalangan Netizen di mana majoritinya menyokong tndakan Farqhan. Tak kurang juga yang berpendapat soalan yang ditanya tak ada saIahnya sebaliknya sekadar memberi ruang kepada guru pemasaran tersebut menjelaskan bisnes yang berjaya dilakukan sebelum ini.

Video yang dikongsikan kurang daripada 24 jam ini telah meraih lebih 1.2 juta tontonan serta lebih 7,985 komen di mana majoritinya menyokong tndakan Farqhan.

Apa Pendapat Anda..? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih..!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Jalan Kami Network

sumber : vocket

PERHATIAN : Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.
Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Harap Maaf